• Voor Beauty Professionals
  • Besteld voor 12u00, zelfde dag verzonden
  • Gratis levering boven 150 euro
  • Veilig betalen
natural nails with gel

13 februari 2023 in Salon Business Tips

8 minuten leestijd

Waarom werk je beter met 1 professioneel systeem?

 

100%

 

0%

 


GEMOEDSRUST

KLANTENTEVREDENHEID

ONDERSTEUNING

 


 


RISICO

Als je kiest voor één partner die jou voorziet van slimme salonoplossingen die volledig op elkaar afgestemd zijn, dan kan je steeds 100% vertrouwen op het professionele systeem dat je aanbiedt aan jouw klanten.

Je succes als beauty ondernemer wordt immers niet bepaald door losse individuele producten, door die ene gloss waar je graag mee werkt of dat éne kleurtje waar je zo dol op bent, maar door hoe al deze producten samenwerken om elke klant te voorzien van een topresultaat: verbluffende gelnagels die perfect intact blijven tot aan de volgende bijwerking. Dat is jouw missie.

Dit systeem bestaat trouwens uit meer dan alleen je gels. Het is de combinatie van de gels die je aanbrengt, de machines en tools die je gebruikt én de werkmethode die je hanteert, dat samen een perfect resultaat garandeert én jou bovendien toelaat om sneller en comfortabeler te werken.

Werken met 1 systeem geeft je zo niet alleen gemoedsrust, omdat je steeds weet hoe en met welke oplossingen je elke klant 100% tevreden kan stellen. Het vermijdt problemen, tijdverlies en ontevreden klanten.

Het maakt je beauty onderneming ook winstgevender én je werk lichter. Het draagt met andere woorden significant bij aan het succes van jouw salon en aan jouw welzijn als beauty professional. Het verlaagt je stress, je wordt er financieel beter van én het is beter voor je gezondheid op lange termijn.

Het zorgt er ook voor dat je kan genieten van 100% ondersteuning. Als je kiest voor 1 partner met 1 professioneel systeem zoals ProNails, dan weet je dat alle producten, werkmethodes, machines en tools uitvoerig met elkaar zijn getest. Jouw Partner kan jou zo 100% ondersteuning bieden om steeds tot het gewenste resultaat te komen. Via workshops, uitgebreide online info en persoonlijk advies van onze experten, delen we bovendien continu onze expertise met jou, zodat jij je werkmethodes kan optimaliseren of uitbreiden met nieuwe technieken.

Als je werkt met het professionele systeem van ProNails, dan geniet je van een partner die zorg draagt voor jou als beauty professional, zoals jij zorg draagt voor jouw klanten.

Wil jij ook met het ProNails system werken? Wij helpen je groeien & laten je stralen!

WORD PRONAILS PARTNER

Tags

  • Salon
  • Time-saving
  • Gel
  • Semi-Permanent
naarboven
Cookies

This website uses cookies to track your behavior and to improve your experience on the site.