• Voor Beauty Professionals
  • Besteld voor 12u00, zelfde dag verzonden
  • Gratis levering boven 150 euro
  • Veilig betalen

ProNails Nagelopleiding

Bij ProNails geloven we dat innovatie en verbetering de sleutel zijn om voorop te blijven lopen in de beauty business. Dat ervaar je in ons productaanbod, maar ook in onze opleidingen. Enkel zo kunnen wij jou de best mogelijke scholing in de nail business geven.

De ProNails Academy is een modernehybride manier van leren geworden, waarbij theoretische online trainingen worden gecombineerd met praktijkoefeningen in de Training Centers.

Wil je bijleren als nail professional? Of ben je als starter klaar voor een nieuwe carrière?

Onze nagelopleidingen

nail technician

Opleidingen voor Professionele Nagelstylisten

Nail Tech Workshops

Ben je al een ervaren nagelstylist en heb je zin om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Aan de ProNails Academy kan je deelnemen aan diverse opleidingen die speciaal zijn ontworpen om je te helpen je skills te verfijnen én om mee te blijven met de laatste technieken en nageltrends!

e-learning pronails

B System Demo

Gratis Demo

Tijdens onze gratis B System Demo's geven we je concrete tips & tricks over hoe je sneller kan werken, meer klanten per dag kan inplannen, zonder meer uren te werken. Wil je weten hoe jij jouw maandomzet een boost kan geven dankzij de winstgevende & tijdbesparende BFLEX (Natural Nail Treatment), BSTRONG (Natural Nail Extensions) & BCOLOUR gels? Schrijf je nu in!

Nagelstylist worden?

Nail Tech Basisopleiding

Bij ProNails bieden we een uitgebreide opleiding voor wie een nagelprofessional wil worden. Onze Basisopleiding tot Nagelstyliste geeft je alle nodige kennis en praktijkervaring die nodig zijn om een succesvolle carrière te starten in de wereld van nagelstyling & hand-en nagelverzorging. Na deze training open je jouw eigen zaak of kan je aan de slag in een salon!

Online Opleidingen voor Nagelstylisten

Online Nagel Cursussen

Bij ProNails kan je ook online cursussen voor nagelstylisten volgen als je geïnteresseerd bent in leren op afstand, volgens jouw eigen tempo, waar en wanneer het jou past. Onze E-learnings zijn met veel zorg samengesteld om je een optimale flexibiliteit in je leerervaring te bieden.

Waarom kiezen voor ProNails Academy?

Kiezen voor de ProNails Academy staat gelijk aan streven naar uitmuntendheid op het gebied van nagelverzorging. Onze toewijding om trainingen van topkwaliteit te bieden, blijkt uit ons team van zeer bekwame instructeurs, innovatieve lesmethoden en een scala aan wereldwijd erkende producten.

Bovendien erkent onze Academy het belang van flexibel leren. We bieden een mix van online cursussen en praktijktrainingssessies in onze Centers, waardoor je je vaardigheden kunt ontwikkelen op een tempo dat bij je past.

  • Educatieve Uitmuntendheid: Reken op onze ervaren trainers om je deskundig door je opleiding te gidsen.
  • Kwaliteitsgarantie: Ontdek onze moderne lesmethoden en krijg toegang tot wereldwijd erkende hulpmiddelen om je kennis in de nail business up-to-date te houden.
  • Leren op Maat: Ons programma past zich aan jouw schema aan, met online cursussen en praktijksessies, zodat je op je eigen tempo kunt vooruitgaan.

Onze populairste Opleidingen voor Nagelstylisten

Word ProNails Partner

pronails partner

Starten met ProNails opent deuren naar een exclusieve wereld voor beauty professionals. Zodra je online account geactiveerd is, krijg je toegang tot onze webshop, waar je innovatieve & kwalitatieve ProNails producten voor nagelstylisten kan shoppen.

Bovendien kan je voor persoonlijke begeleiding terecht in onze ProNails Centers, verspreid over België. Kiezen voor ProNails is de eerste stap op weg naar meer succes van jouw zaak in de beauty business!

ProNails Training Centers

naarboven
Cookies

This website uses cookies to track your behavior and to improve your experience on the site.