• Voor Beauty Professionals
  • Besteld voor 12u00, zelfde dag verzonden
  • Gratis levering boven 200 euro
  • Veilig betalen

ProNails Academy

Bij ProNails geloven we dat innovatie en verbetering de sleutel zijn om voorop te blijven lopen in de beauty business. Dat ervaar je in ons productaanbod, maar ook in onze opleidingen. Enkel zo kunnen wij jou de best mogelijke scholing in de nail business geven.

De ProNails Academy is een moderne, hybride manier van leren geworden, waarbij theoretische online trainingen worden gecombineerd met praktijkoefeningen in de Training Centers.

Wil je bijleren als nail professional? Of ben je als starter klaar voor een nieuwe carrière?

Onze Nagel Opleidingen

nail technician

Nail Tech Workshops

Ben je al een ervaren nageltechnicus en heb je zin om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Bij ons kun je deelnemen aan diverse workshops die speciaal zijn ontworpen om je te helpen je skills te verfijnen.

e-learning pronails

Nail Tech Basisopleiding

Bij ProNails bieden we uitgebreide basisopleidingen voor mensen die nageltechnicus willen worden. Onze cursussen geven je de essentiële kennis en praktijkervaring die nodig zijn om een succesvolle carrière te beginnen in de wereld van nagelverzorging en -ontwerp.

natural gel nails

Online Nagel Cursussen

Bij ProNails kun je ook online cursussen volgen als je geïnteresseerd bent in leren op afstand. Onze e-learning programma's zijn met veel zorg samengesteld om je een optimale flexibiliteit in je leerervaring te bieden.

Waarom kiezen voor ProNails Academy?

Kiezen voor de ProNails Academy staat gelijk aan streven naar uitmuntendheid op het gebied van nagelverzorging. Onze toewijding om topkwaliteit training te bieden, blijkt uit ons team van zeer bekwame instructeurs, innovatieve lesmethoden en een scala aan wereldwijd erkende producten.

Bovendien erkent onze Academy het belang van flexibel leren. We bieden een mix van online cursussen en praktijktrainingssessies in ons centrum, waardoor je je vaardigheden kunt ontwikkelen op een tempo dat bij je past.

  • Educatieve Uitmuntendheid: Reken op onze ervaren instructeurs om je deskundig door je opleidingsreis te leiden.
  • Kwaliteitsgarantie: Ontdek onze moderne lesmethoden en krijg toegang tot wereldwijd erkende hulpmiddelen om je kennis in de industrie up-to-date te houden.
  • Leren op Maat: Ons programma past zich aan jouw schema aan met online cursussen en praktijksessies, zodat je op je eigen tempo kunt vooruitgaan.

Onze populairste Opleidingen voor Nagelstylisten

allround nail tech
boost your business
b gel demo sessie

Word ProNails Partner

pronails partner

Starten met ProNails opent deuren naar een exclusieve wereld gereserveerd voor beauty professionals. Zodra je account geactiveerd is, krijg je toegang tot onze online winkel, waarmee je hoogwaardige aankopen kunt doen voor jouw bedrijf. Bovendien is persoonlijke begeleiding beschikbaar wanneer je een van onze ProNails Centers bezoekt. Het is de eerste stap op weg naar het succes van jouw bedrijf in de schoonheidsindustrie.

Our Training Center Locations

Pronails La Joie

Lange Hofstraat 31
7201 HT Zutphen
06-16019035
info@lajoie.nl

123 Nagels Zuid Limburg

Niels Bohrstraat 28
6227 VM Maastricht
+31 6 51895955
info@kimcolier.nl

Get the Latest ProNails News

naarboven
Cookies

This website uses cookies to track your behavior and to improve your experience on the site.