• Voor Beauty Professionals
  • Besteld voor 12u00, zelfde dag verzonden
  • Gratis levering boven 150 euro
  • Veilig betalen
Pronails Profit

13 februari 2023 in Salon Business Tips

5 min leestijd

Van student naar beauty ondernemer

Ornella Montobello

VOORMALIGE STUDENTE AAN DE PRONAILS ACADEMY IN NICE & MANAGER VAN INSTITUUT LE TEMPS DES JOLIES, VILLEFRANCHE-SUR-MER.

Ornella volgde in juni 2019 de ProNails Basisopleiding en vervolgens de Baby Manicure en BFLEX workshops aan de ProNails Academy in Nice. Amper 9 maanden na haar basistraining opende ze met trots haar eigen instituut.

Waarom heb je voor de ProNails Academy gekozen?

Omdat die gespecialiseerd is in nagel-styling. Het is een school die al vele jaren bestaat, wat me geruststelde. De cursussen zijn kort en zeer kwalitatief.

Een andere reden waarom ik voor ProNails heb gekozen, is de kwaliteit van hun professionele producten.

Welke opleiding heb je gevolgd en waarom?

Ik heb de basistraining gevolgd, die is voor beginners. Ik wilde alle professionele nageltechnieken en salonbehandelingen leren, zodat ik er mijn brood mee kon verdienen.

Daarna volgde ik workshops om mijn vaardigheden te perfectioneren, sneller te leren werken en nieuwe innovatieve technieken te leren, zoals het aanbrengen van de 4-in-1 BFLEX Gel en de Baby Manicure.

Wat vond je van de opleiding?

Mijn training was geweldig! De trainer was zeer attent, ik voelde me meteen op mijn gemak. Ook de goede sfeer binnen het team waardeerde ik.

 

Waarom verkies je de ProNails Academy boven een andere school?

De ProNails Academy biedt niet alleen technische opleidingen aan. Het stelt ons ook in staat om meer te leren over het werk waar we gepassioneerd over zijn. Het is een school die ons opleidt met kwaliteitsproducten en ons alles laat leren wat we nodig hebben om onze activiteit te beginnen.

 

Wat heeft deze opleiding jou opgeleverd in je carrière?

Dankzij de verschillende opleidingen die ik bij de ProNails Academy heb gevolgd, de steun van mijn trainer en het professionalisme van de teams, ben ik erin geslaagd om mijn droom waar te maken: een eigen instituut openen.

Ik doe eindelijk dit werk waar ik zo gepassioneerd over ben. Dankzij deze opleidingen bied ik innovatieve diensten aan, waarmee ik me kan onderscheiden van de concurrentie. Mijn klanten zijn blij en hun loyaliteit is gegroeid.

Ik blijf regelmatig workshops volgen bij ProNails om mijn vaardigheden te blijven verbeteren en steeds meer trendy behandelingen te kunnen aanbieden!

 

 

 @le_temps_des_jolies

PRONAILS ACADEMY

Tags

  • People
  • Salon
naarboven
Cookies

This website uses cookies to track your behavior and to improve your experience on the site.