• Voor Beauty Professionals
  • Besteld voor 12u00, zelfde dag verzonden
  • Gratis levering boven 150 euro
  • Veilig betalen

SS23

Het power ingrediënt voor onze tweede zomercollectie? Een mix van fellere statement trendkleuren, zoals het Valentino roze, de tropische esthetiek van de Jacquemus show in Hawaï, en een grote liefde voor de oceanen van onze planeet.

De ProNails TROPICAL VIBES collectie voor de zomer van 2023 is een mix van levendige en energieke kleuren die een echte fashion statement zijn. Rechttoe, rechtaan, met sappige en levendige kleuren zoals een warm zonnig oranje, warm roze, lavendelachtig lila én blauwgroene oceaantinten. Tropischer kan het niet!

Lila bloemenregen

Wisteria Waterfall

Deze trendy blauwachtige lila kleur Wisteria Waterfall doet je dagdromen over de lavendelwaas van een weelderige tropische waterval. Deze tint staat voor digitalisering en verandering met een natuurlijke essentie.

Snooo-ooop!

Tropic Like it's Hot

Deze absolute dramatische statement kleur Tropic Like It's Hot is een avontuurlijke, energieke, zwoele en sexy fuchsia kleur die de ultieme levendige vakantie vibe geeft. Eigenlijk vraagt deze kleur om niets meer dan een overdosis zonneschijn en een bijpassende (Snoop Dogg) soundtrack!

Diepe oceaan dip

Explore More

Deze oceaangroene nagelkleur inspireert ons om onze horizon te verbreden en de wereld te gaan verkennen. Het is een meer blauwachtige, turquoise versie van het bottega groen en zeer draagbaar als nagelkleur. Voor wie nog niet all-in wil gaan, is een gekleurde French een eerste stap naar groene trendnagels!

Zoeter dan mango

It takes two to mango

Deze poppende zomerkleur met subtiele retro vibe, It Takes 2 to Mango, is een speelse nagelkleur die perfect past bij een zongebronsde huid. Een relaxte tropische tint, zoet en sappig als een mango.

Verfrissende Turquoise

Private Pool

Niets schreeuwt meer 'vakantiemodus aan’ dan dit turquoise blauw. Met deze verkoelende kleur op je nagels neem jij dat laat-me-luilekkeren-aan-het- zwembad-gevoel overal mee naartoe.

Een vloedgolf aan blauw

Ocean View

Voor de zomercollectie houden we onze scherpe blik op de wereldzeeën. Dat zorgt voor een vloedgolf aan blauw: een absolute trendkleur in fashion & beauty, voor gadgets en designobjecten. Zomerhanden en voeten eerst, laat deze nagekleur je overspoelen.  

Shop de nieuwe SS23 colours

Gellak Collection Box

Shop de nieuwe SS23 kleuren

Sopolish Collection Box

Shop the new SS23 Tropical Vibes colours

naarboven
Cookies

This website uses cookies to track your behavior and to improve your experience on the site.