• Voor Beauty Professionals
  • Besteld voor 12u00, zelfde dag verzonden
  • Gratis levering boven 150 euro
  • Veilig betalen
Pronails Profit
Product Development Director Birgit Serruys

Product Development Director Birgit Serruys

28 november 2023 in Tech Talk

5 min leestijd

Tech Talk n°4 Wat is het verschil tussen BFLEX en andere bouwgels in een flesje?

BFLEX is meer dan een Base & Builder Gel in een flesje!

Grootste verschil tussen BFLEX en andere bouwgels in een flesje

Het grootste verschil tussen BFLEX en elke andere bouwgel in een flesje op de markt, is het enorme tijdbesparende verschil.

BFLEX bespaart tijd bij het aanbrengen en bijwerken. BFLEX is niet zomaar een twee-in-één, maar een alles-in-één flexibele gel in een flesje. Het bevat de basis, de builder, de nude tint en de glans. BFLEX breng je dus in minder stappen aan en heeft geen apart gloss nodig.

De colour building basisgels in een flesje die momenteel op de markt zijn, zijn speciaal ontworpen als gecombineerde basis en opbouwfase van de nagel. Ze zijn niet geschikt als glanzende finish, dus professionals moeten een extra laag van een aparte gloss aanbrengen en uitharden voor deze stap.

In tegenstelling tot de BFLEX gels hebben andere gels niet dezelfde zelfnivellerende eigenschappen, waardoor de bouwfase van de gel langer duurt. BFLEX is een alles-in-één product. Een tijdbesparende gel waarbij er minder stappen nodig zijn.

Omdat het product zelfnivellerend is, is vijlen niet nodig! Je slaat een aantal stappen over, zelfs de glans is geïntegreerd in deze fles.

BFLEX: zelfegaliserende alles-in-één gel

De verbazingwekkende eigenschap van BFLEX is de unieke zelfnivellerende eigenschap. Als getrainde nagelstylist is het zo bevredigend om te zien hoe de gel voor jou werkt.  

De belangrijkste taak van de nagelstylist is om de nagelplaat voor te bereiden en toe te kijken hoe BFLEX zijn magie doet. Zodra het is uitgehard, ben je klaar! Niet vijlen, geen glans aanbrengen, gewoon afvegen en klaar.

Bovendien is BFLEX volledig vegan en zuurvrij. Dit betekent dat de gel moeiteloos wordt verwijderd en de nagel in een gezonde, onbeschadigde staat blijft.

Bovendien bevatten veel bouwbasissen zuren. Deze zuurhoudende builder-bases maken kleine gaatjes in de nagelplaat om de gel op de nagel te fixeren. Ze zijn dus moeilijker en tijdrovender te verwijderen en je loopt het risico dat de nagelplaat op den duur beschadigd en dunner wordt in plaats van dat de nagel sterker wordt.

 

Kies voor zuurvrij!

Vele bouwbasissen bevatten zuren. Deze zuurhoudende builder-bases maken kleine gaatjes in de nagelplaat om de gel op de nagel te fixeren. Ze zijn dus moeilijker en tijdrovender te verwijderen en je loopt het risico dat de nagelplaat na verloop van tijd beschadigd en dunner wordt, in plaats van dat de nagel sterker wordt. 

Het B System bevat geen zuur! Als je een zuurvrije primer gebruikt, hoef je helemaal geen zuur te gebruiken voor je nagelservice.

BFLEX gel kan je gemakkelijk verwijderen

Hoe zit het met het verwijderen van ander 'base/builder gels' in een flesje?

De bouwbasis van het type "Rubber Base" is elastisch, zelfs rubberachtig, waardoor deze moeilijk te verwijderen is met een elektrische vijl. Dit kan onaangenaam zijn voor de klant, tijdrovend zijn voor de nagelprofessional en het kan de bits en het handstuk van de nagelmachine beschadigen. BFLEX daarentegen kan heel gemakkelijk en snel verwijderd worden!

Product Development Director Birgit Serruys

Over de auteur

Product Development Director Birgit Serruys

Tags

  • Time-saving
  • Natural
  • Gel
naarboven
Cookies

This website uses cookies to track your behavior and to improve your experience on the site.