• Voor Beauty Professionals
  • Besteld voor 12u00, zelfde dag verzonden
  • Gratis levering boven 150 euro
  • Veilig betalen
Gellak
Head Educator Sandrine Roelants

Head Educator Sandrine Roelants

5 oktober 2023 in Salon Treatment

5 min leestijd

Start met ProNails Originals Gels

ProNails Original Gel System in een potje

Ontdek samen met uw klanten de voordelen van de unieke ProNails gels: professionele en tijdbesparende kwaliteitsgels voor trendy gelnagels in elke look, lengte of vorm.

  • Tijdbesparend dankzij de kortere uithardingstijd en gemakkelijke applicatie, die minder of geen vijlen vereist, afhankelijk van de gel.
  • Ontwikkeld om nagelstylisten te helpen hun manicure/pedicuretijd te verkorten.
  • Perfect gevormde en duurzame gelnagels zorgen voor trouwe klanten die maandelijks terugkomen

Elke ProNails gel heeft zijn eigen unieke kwaliteit, gebruik en techniek. Welke gel je gebruikt, hangt af van het gewenste resultaat, het ervaringsniveau van de nagelstyliste en het nageltype van de klant. Ontdek het volledige assortiment gels in dit artikel!

Ontdek de producten in het Original Gel Systeem

basis gels

Base Gels

De ProNails Base gels zijn van nature flexibel en bieden een perfecte hechting voor elk nageltype.

camouflage gels

Camouflage Gels

Met de ProNails camouflage gels kun je elke nagelplaat, kort, beschadigd of afgebeten, omtoveren tot een natuurlijk ogend kunstwerkje!

repair gels

Repair Gels

Een Repair gel doet dit snel en gemakkelijk met een langdurig resultaat.

builder gels

Builder Gels

De builder gels zijn verkrijgbaar in twee verschillende sterktes: de Flexi builders zijn flexibeler en perfect voor korte nagels. De Hard builder zijn harder en perfect voor lange nagels.

gellak kleuren

Gellak Kleuren

De n°1 kleurgel voor professionals Gellak staat voor een perfecte dekking in maximaal 2 lagen zonder plakkerig laagje. Meer dan 200 trendy kleuren.

gloss gel

Gloss Gels

De kers op de taart of in dit geval de glans op de taart! Wat is een mooie manicure zonder de laatste stap. Er is een verscheidenheid aan gel glosses om uit te kiezen.

french gel manicure

French Manicure

Een breed aanbod van witte French Manicure gels varieert van extreem wit tot zachter natuurlijk wit, van vloeibare tot dikkere texturen.

nail art looks

Nail art Gel

Bij ProNails begrijpen we dat creativiteit geen grenzen kent. Daarom bieden we een breed scala aan nail art gels om je verbeelding de vrije loop te laten. Of je nu op zoek bent naar levendige kleuren, ingewikkelde designs of unieke texturen, in onze collectie vind je inspiratie en de perfecte nail art gels.

Where to start

Wil je leren werken met het Original Gel System?

Leer de kneepjes van het vak met de Original Gels van ProNails in een praktijkgerichte les. Van het creëren van trendy designs tot het bereiken van perfecte nagelvormen, neem deel aan het exclusieve opleidingsprogramma "Perfect Your Skills"! 

In deze cursus leer je werken met de originele gels voor eenmalig gebruik.

Op zoek naar all-in-one gels?

Met het succes van schoonheidsspecialisten in ons achterhoofd hebben we all-in-one-systemen ontwikkeld die een tijdbesparende en efficiënte manier van werken bieden. Om nog maar te zwijgen over het verdubbelen van je inkomen en boekingssucces! Het B Systeem biedt in die zin een perfecte manier om natuurlijke nagels te creëren met BFLEX en sterke lange nagels met BSTRONG. Een vleugje kleur? Natuurlijk, BCOLOUR, de snelste 1 laagse gel nagellak!

We geven hands-on trainingen om alle tips en trucs van het B Systeem te leren. De Boost your Business training is voor schoonheidsspecialisten die klaar zijn voor de volgende stap!

ProNails Academy

All-in-one gels leren

Wilt u de Boost your Business training bijwonen maar wilt u uw kennis opfrissen of een voorproefje krijgen? Bij ProNails Academy bieden we verschillende cursussen van het B systeem en Original Gel systeem aan om alle stappen te leren. 

In groep in een klaslokaal of online, u hebt de flexibiliteit om op uw eigen tempo te leren.

e-learning pronails academy
Head Educator Sandrine Roelants

Over de auteur

Head Educator Sandrine Roelants

Sandrine is een gewaardeerd lid van ons Product Development Team en is Head of Training in onze ProNails Academy, wat ze met veel passie doet.

Tags

  • Colours
  • Manicure
  • Gel
naarboven
Cookies

This website uses cookies to track your behavior and to improve your experience on the site.