• Voor Beauty Professionals
  • Besteld voor 12u00, zelfde dag verzonden
  • Gratis levering boven 150 euro
  • Veilig betalen
Product Development Director Birgit Serruys

Product Development Director Birgit Serruys

12 september 2022 in Salon Business Tips

7 min leestijd

De beste LED lamp: Smart Light

Met deze innovatieve nagel LED lamp kunt u alle ProNails Gels slimmer en sneller uitharden. Dit betekent een aanzienlijke tijdsbesparing per klant en volledige controle over een mogelijke hittepiek bij jouw klant. Bovendien is deze LED-lamp van professionele kwaliteit een slimme investering: deze ProNails Smart Light garandeert een perfecte uitharding, elke keer opnieuw!

Wist je dat te weinig uithardende gels contactallergie├źn kunnen verergeren? Maak daarom slimme keuzes. Vooral wanneer je de uithardingslampen voor je salon uitkiest. Een slimme lamp biedt veiligheid, snelheid en comfort voor de klant. De juiste lamp garandeert een perfecte set gelnagels en de snelst mogelijke service.

Slimme Leds voor al je gels

The Smart Light gebruikt twee soorten LED-licht en zorgt voor een perfecte uitharding van alle ProNails LED en UV-gels. Base Gels, Builder Gels, Gellak, Sopolish of Gloss Gels: met de Smart Light heb je de perfecte uithardingslamp voor al je gels.

Slimme sensors

Plaats de hand en de hand springt automatisch aan. Verwijder de hand en de lamp schakelt automatisch uit. Supergemakkelijk! Wil je liever zelf de controle hebben? Dat kan met 1 druk op de knop!

Sneller en Slimmer uitharden

Werk met 4 of 5 vingers tegelijk en hard uit in 30 seconden per laag.

Handpositie is belangrijk

Alle 5 vingers tegelijk perfect uitharden? Dat kan alleen met de Smart Light, dankzij de slimme positionering van de leds en de duidelijke indicatie voor de positie van de hand van je klant.

Tips & Tricks

Vermijd warmtepieken met de SOFT functie: Kies voor 30 SOFT voor alle basis- en builder gels en 60 SOFT voor gevoelige klanten of beginners met gel.

Deze Smart Light heeft een Wattage van 36 Watt. Regelmatig krijgen we vragen over de Wattage van onze lampen. Belangrijk om te weten: Wattage is niet hetzelfde als UV-intensiteit! Wattage duidt enkel aan hoeveel stroom de lamp verbruikt.

Garantie

Garantie = 1 jaar
Is er een defect aan de lamp binnen het jaar na aankoop, dan wordt de Smart Light gratis hersteld. Neem hiervoor contact op met je lokale distributeur.

Product Development Director Birgit Serruys

Over de auteur

Product Development Director Birgit Serruys

Tags

  • Manicure
  • Pedicure
  • Salon
  • Time-saving
  • Gel
  • Semi-Permanent
naarboven
Cookies

This website uses cookies to track your behavior and to improve your experience on the site.