• Voor Beauty Professionals
  • Besteld voor 12u00, zelfde dag verzonden
  • Gratis levering boven 150 euro
  • Veilig betalen
Pronails Premium Salons
Sales Manager Aurélie Sonck

Sales Manager Aurélie Sonck

12 september 2022 in Salon Business Tips

7 min leestijd

People of ProNails: Salon Treasury

U, onze nagelstylistes en ambitieuze ondernemers, bent waar het bij ProNails allemaal om draait. Voor u blijven we ons merk ontwikkelen. Dankzij u gaan onze klanten met een gelukzalig gevoel naar huis. Om u te inspireren delen we graag 2 succesverhalen van professionals zoals uzelf, allebei vrouwen die de voorbije jaren sterk gegroeid zijn in hun schoonheidsbusiness. #Strongwomen

Pronails Premium salon

Op de website van Treasury Antwerp staat het volgende: Omdat je het verdient ... Neem tijd voor jezelf! Een schoonheidsservice geven en je klanten zich beter laten voelen in hun vel, daar draait het toch allemaal om? ManagerVicky (44) en dochterJessica (21) runnen een succesvol ProNails Premium Salon in hartje Antwerpen. Beiden hebben hun eigen expertise (nagels, haar, wenkbrauwen, wimpers). Sinds april mag Vicky zich ook de tweede runner up voor Miss Wellness Beauty noemen: ze vertegenwoordigt met trots de schoonheidsbranche!

Waarom kiest u ervoor om met ProNails te werken?

Voordat ik het bedrijf in 2019 overnam, werkte ik met verschillende merken. Dat vond ik verschrikkelijk! Ik wilde verder met slechts één merk, mijn favoriet, ProNails, omdat het een topmerk is met producten van uitstekende kwaliteit, het is stijlvol en vooral: het is Belgisch. Bovendien werk ik het liefst met een echte partner die een totaalaanbod heeft voor nagels, zowel manicure als pedicure, en niet alleen maar een 'leverancier' is. En daar vond ik in ProNails de perfecte match.

Verkoopt u ook producten en waarom?

We hebben een eigen webshop en sinds de lockdown heeft die een boost gekregen. We zien onze webwinkel als een verlengstuk van onze diensten. We bieden bijvoorbeeld geen salonservices meer aan met LongWear nagellak, maar omdat de vraag hiernaar groot bleef, verkopen we de lakjes nu via onze webshop. De pedicureproducten voor thuisgebruik zijn ook erg populair!

Je bent aanwezig op de boekingswebsite Treatwell, is dit een toegevoegde waarde?

Pas sinds kort doe ik dat weer, vooral om onze kapperszaak te promoten. Omdat we ook gelnagels, manicures & pedicures vermelden, merk ik dat er speciaal daarvoor nieuwe boekingen binnenkomen. Dat is mooi meegenomen! Om no-shows te voorkomen, vraag ik altijd een aanbetaling. Mijn klanten begrijpen dit, ze zijn het gewend. Zo hebben wij als ondernemer een vangnet.

Waarom zijn zowel u als uw klanten zo tevreden over de BFLEX Gels?

Omdat ze zo flexibel en veganistisch zijn en geen schadelijke ingrediënten bevatten. Ik let altijd goed op het ecologische aspect van al mijn producten. En ik raad nagelbijters altijd de BFLEX Gels aan!

ProNails Premium Salon Treasury
ProNails favourite products

Welke tip zou je een beginnende stylist willen geven?

Geef nooit op! Houd vol, zelfs als het in het begin niet goed gaat. Blijf oefenen want sterk staan en volhouden is de boodschap. Je zult er spijt van krijgen als je opgeeft. Ons werk is zo mooi! Het sociale contact, de creaties die je kunt maken. Schoonheidsspecialiste zijn is echt een droombaan voor mij!

Sales Manager Aurélie Sonck

Over de auteur

Sales Manager Aurélie Sonck

Hallo, ik ben Aurélie, Sales Manager België bij ProNails, en samen met ons Belgische team van gepassioneerde professionals en experts zorgen we er elke dag opnieuw voor dat we onze belofte kunnen waarmaken: een echte partner zijn voor schoonheidsspecialisten zoals u! Dag in, dag uit staan wij voor u klaar zodat u een succesvolle zaak kunt opbouwen met zeer tevreden en loyale klanten. Ontdekken wat jij en je collega's nodig hebben en daar dan samen aan werken, dat is wat ik het liefste doe!

Tags

  • Salon
naarboven
Cookies

This website uses cookies to track your behavior and to improve your experience on the site.