• Voor Beauty Professionals
  • Besteld voor 12u00, zelfde dag verzonden
  • Gratis levering boven 150 euro
  • Veilig betalen
Pronails Salons
Sales Manager Aurélie Sonck

Sales Manager Aurélie Sonck

12 september 2022 in Salon Business Tips

7 min leestijd

People of ProNails: Beauty Studio Céline Vanheste

U, onze nagelstylistes en ambitieuze ondernemers, bent waar het bij ProNails allemaal om draait. Voor u blijven we ons merk ontwikkelen. Dankzij u gaan onze klanten met een gelukzalig gevoel naar huis. Om u te inspireren delen we graag 2 succesverhalen van professionals zoals uzelf, allebei vrouwen die de voorbije jaren sterk gegroeid zijn in hun schoonheidsbusiness. #Strongwomen

ProNails Salon Beauty Studio

Als je haar Instagram-feed bekijkt, zie je een zelfverzekerde vrouw die passie en trots voor haar vak uitstraalt. Schoonheidsspecialiste Céline (30) blijft dicht bij haar klanten met inspirerende quotes en veel liefde voor de merken waarmee ze werkt.

ProNails is de partner die haar sterke voorkeur geniet voor al haar nagelbehandelingen, manicures, pedicures en opleidingen. Wie is deze sterke West-Vlaamse persoonlijkheid achter Beauty Studio Céline Vanheste uit Ieper? We nodigden haar uit op ons hoofdkantoor in België. Laat je inspireren door haar unieke verhaal.

Waarom ben je schoonheidsspecialiste geworden?

Omdat het me voldoening geeft als ik voor anderen kan zorgen. Mijn zorgzame aard wordt weerspiegeld in deze baan! Vanuit mijn persoonlijke medische geschiedenis weet ik hoe belangrijk het is om lekker in je vel te zitten. Toen ik amper 3 was, moest ik een hersentumor laten verwijderen. De gevolgen daarvan voel ik nog steeds in mijn dagelijkse communicatie, maar dat heeft me nooit tegengehouden, ook al was het soms een uitdaging. Het deed me beseffen hoe er goed uitzien en je nagels kunnen laten verzorgen je zelfvertrouwen en eigenwaarde echt een boost kan geven. En daar hou ik van!

Heeft u om een bepaalde reden voor ProNails gekozen?

Absoluut! Al van toen ik 16 was, wist ik dat ik bij ProNails wilde werken. Door Schoonheidsinstituut Hilde Declerck in Torhout wist ik dat ik het vak in wou. Nu, zo'n 10 jaar later, ben ik daar nog steeds van overtuigd. Niet alleen de kwaliteit van de producten is belangrijk, maar ook de service en de opleidingsmogelijkheden, zowel digitaal als op locatie. Ik krijg persoonlijk advies als ik vragen heb en de webshop is zo gemakkelijk dat ik makkelijk kan vinden wat ik zoek. Gedeelde kennis en motivatie is voor mij van groot belang. En dat doet ProNails naar mijn mening heel goed.Ik vind het ook geweldig dat ze een one-stop-shop zijn, zodat ik bij 1 merk terecht kan voor zowel hand-, voet- als nagelverzorging. ProNails heeft dat allemaal.

Waarom producten verkopen in je salon?

Hallo Covid-19... Een volledige lockdown, maar ProNails bleef me motiveren. Ik heb geen enkel Motivational Monday Webinar gemist. Ik heb het advies opgepikt, ik kon echt de voordelen zien, zoals producten durven verkopen. Waarom niet? Ik stapte uit mijn comfortzone en begon te experimenteren met sociale media. Het stimuleerde de verkoop in mijn salon, zonder opdringerig te zijn! Nu vind ik het zelfs leuk om sociale inhoud te creëren! Ik begin altijd met de oplossing voor mijn klant in gedachten. Als ik een klant ontmoet die last heeft van schimmelnagels, stuur ik hem niet naar de apotheek. Ik maak duidelijk dat ik ook de juiste pedicureproducten heb. Na elke behandeling promoot ik Foot, Hand of Nail Care, zodat mijn klanten thuis nog wat langer van de service kunnen genieten. Ze voelen echt het verschil en ik ook, bij de volgende behandeling!

Wat vinden u en uw klanten van de nieuwe BFLEX Gels?

Ik ben van Sopolish naar BFLEX overgestapt voor pedicures. Het is zeker leuk om iets nieuws te kunnen aanbieden! Ik heb ook BFLEX op mijn nagels en merk dat deze gel lang mooi blijft, zelfs in mijn werk waar ik met veel oplosmiddelen in aanraking kom. Ik ga zeker de E-learning cursus volgen zodat ik mijn Natural Nail Treatments nog beter kan maken!

ProNails Salon Beauty Studio
ProNails favourite products

Hebt u een favoriet ProNails product?

Ik heb er verschillende! De Nail Hardener, vanwege het zeer sterke effect. De Callus Off in combinatie met de Magic Foot File en Softening Balm is ook geweldig! Daarnaast krijg ik veel positieve reacties op de heerlijke White Ginger Hand Cleansing Gels. Ik houd ze op een mooie display in mijn salon en ze verkopen als warme broodjes.

Welk goed advies wil je elke beginnende nagelstyliste geven?

Investeer in een goede opleiding en blijf trainen! Mijn nagellook is veel mooier, verfijnder en professioneler geworden. Door alle opleidingen die ik al bij ProNails gevolgd heb, heb ik mijn vaardigheden enorm kunnen verbeteren.

Wilt u een ProNails Salon worden?

Sales Manager Aurélie Sonck

Over de auteur

Sales Manager Aurélie Sonck

Hallo, ik ben Aurélie, Sales Manager België bij ProNails, en samen met ons Belgische team van gepassioneerde professionals en experts zorgen we er elke dag opnieuw voor dat we onze belofte kunnen waarmaken: een echte partner zijn voor schoonheidsspecialisten zoals u! Dag in, dag uit staan wij voor u klaar zodat u een succesvolle zaak kunt opbouwen met zeer tevreden en loyale klanten. Ontdekken wat jij en je collega's nodig hebben en daar dan samen aan werken, dat is wat ik het liefste doe!

Tags

  • Salon
naarboven
Cookies

This website uses cookies to track your behavior and to improve your experience on the site.