• Voor Beauty Professionals
  • Besteld voor 12u00, zelfde dag verzonden
  • Gratis levering boven 150 euro
  • Veilig betalen

Nu bij je favoriete ProNails salon

Dit zijn de nieuwe nageltrendkleuren voor herfst winter 23-24

Haute Nature | ProNails collection Autumn Winter 2023-2024

Klaar voor een nieuw seizoen vol mode en beautytrends? Hallo HAUTE NATURE! Deze fantastische fusie tussen haute couture en de weelderige natuur laat het beste van twee werelden naadloos samenvloeien.

HAUTE NATURE verrijkt je natuurlijke schoonheid met een kleurrijk streepje glamour. Verwacht een reeks warme natuur- en aardetinten in combinatie met rijke, levendige juweeltinten die een exotische en luxueuze natural beauty vibe oproepen.

Haute Nature | Nieuwe professionele nagelkleuren

Organisch Mosterdgeel

Cozy Corn

Een warm, organisch geel met een zachte mosterd ondertoon. Deze vrolijke seventies tint laat je de warmte van de zon voelen, jouw manier om kleur aan je outfit toe te voegen tijdens grijzige herfstdagen.

Spread Your Wings and Shine

Dragonfly Dazzle

Dit metallic turquoise is een glinsterende, iriserende kleur die instant glamour en verfijning aan je look toevoegt. Deze kleur weerspiegelt de pracht van een kleurrijke libel, die rondfladdert met haar groenblauwe, metaalachtige glanzende vleugels.

Klei Maakt Blij

Claymazing

Klei is helend. Dit key ingredi├źnt uit de natuur doet je lichaam engeest herbronnen. Graaf tot in de diepste lagen van jouw bestaan. Met deze terracotta nagelkleur voeg jij warmte en elegantie toe aan je look.

Een Sterke Statement Kleur

Batik Chic

Dit intens fuchsia is een gedurfde, levendige nageltint, ge├»nspireerd op de  geometrische kleurenpracht van etnische batikstoffen, die gekleurd worden met natuurlijke pigmenten. Het is een felroze met een vleugje violet en een echte powerkleur die zorgt voor een chic statement op je nagels. Batik, c'est chique!

Rijke Rode Aarde

Soil Sister

In dit prachtige kastanjeroodbruin heb jij jouw ultieme hersfsttint gevonden! Het is een diepe, rijke en aardse nagelkleur die je moeiteloos combineert met andere aardetinten zoals mosgroen, beige of oranjebruin. Woel met je handen door de grond en voel de natuur!

Stap in een Serene Wereld van Groen

Miss Moss

Voel het zachte deken van mos onder je fris gelakte tenen. Dit bruinige mosgroen is een kleur die je laat connecteren met de aarde onder je voeten en de ongerepte natuur om je heen. Het is een elegante neutrale nageltint die perfect is om heel het seizoen door te dragen, en nog lang daarna.

Koop de B System Box
Koop de Gellak Box
Koop de Sopolish Box

Red Gel Nails | Autumn Winter 2023

Verlied op de Natuur

When in Love

Je hart bonst bij deze najaarstint. Dit zwoele framboosrood vertaalt jouw liefde voor de natuur naar een stralende manicure. 

Wild at Heart

Hey wildebras, dit levendige rood zal je hart sneller laten bonzen! Wees ongeremd en kies voor een sterk en fel rood, zodat je opvalt in de stedelijke jungle!

Koop de nieuwe AW23-24 boxen

naarboven
Cookies

This website uses cookies to track your behavior and to improve your experience on the site.