• Voor Beauty Professionals
  • Besteld voor 12u00, zelfde dag verzonden
  • Gratis levering boven 150 euro
  • Veilig betalen
Trainer Marina Van Der Donck

Trainer Marina Van Der Donck

5 min leestijd

De ideale pedicure voor zijdezachte zomervoeten

Onderuitzakken in een pedicurestoel is de ultieme verwennerij. Wanneer uw klanten last hebben van voetproblemen zoals likdoorns, eelt en gebarsten zolen, kan een regelmatige pedicure in uw salon en een verdere behandeling thuis deze problemen voorkomen.

Dus leun achterover, ontspan en ontdek onze 5 tips voor een perfecte cosmetische pedicure waarna de klant zeker op lucht zal lopen bij het verlaten van de salon.

Schone voeten

Ten eerste houden we van schone voeten. Een desinfecterende spray is de juiste hygiënische start voor elke pedicure. Het desinfecteert de voeten en maakt ze vrij van ziektekiemen. De mentholgeur zorgt voor een verfrissende geur die een verkoelend effect heeft op de voeten. Vervolgens kunt u doorgaan met het hydraterende Aloë Soak voetenbad  met aloë vera. Het bevat veel huidverzachtende en voedende elementen om zowel de voeten te zuiveren als te verzorgen. De eucalyptus-pepermuntolie is antibacterieel en ontstekingsremmend.

Beauty Bag Promo
A'Septic Spray 125 ml

A'Septic Spray 125 ml

Beauty Bag Promo
A'Septic Refill 1000 ml

A'Septic Refill 1000 ml

Beauty Bag Promo
Aloe Soak 500 ml

Aloe Soak 500 ml

Handdoek Wit

Handdoek Wit

Koester de Nagelriemen

Nu de nagels zacht zijn geworden van het water, is het tijd om de teennagels in vorm te brengen. Maar besteed eerst speciale aandacht aan de nagelriemen van elke teen. Met een effectieve nagelriemremover zullen de nagelriemen er schoon en mooi uitzien en kun je uitgedroogde, ruwe en overgroeide nagelriemen terugduwen. Het zal een groot verschil maken in de glans, de gezondheid en de algemene sterkte van je nagels.

Terwijl het product zijn werk doet, gebruik je een nagelknipper om de nagels in te korten, waarna je ze in vorm vijlt. Nu kunt u de nagelriemen terugduwen met een  of de nagelmachine gebruiken om de nagelwanden op een gemakkelijke en snelle manier terug te duwen en schoon te maken.

Cuticle Remover 10 ml

Cuticle Remover 10 ml

Refill Cuticle Remover 100 ml

Refill Cuticle Remover 100 ml

Cuticle Pusher

Cuticle Pusher

Ingrown Nail Cutter 17 mm

Ingrown Nail Cutter 17 mm

Bye Bye Eelt

Dan komt het moeilijkere werk, het wegwerken van eelt. Eelt op de voet kan pijnlijk worden als je er druk op zet tijdens het lopen in schoenen of op hoge hakken. En ja, natuurlijk houden we van een pijnloze "Carrie Bradshaw" wandeling in die mooie hakken die je net hebt gekocht. Dus verwijder het eelt.

Het verwijderen van het eelt kan worden gedaan door een Callus Off Spray in combinatie met vijlen. De spray verwijdert het eelt op een effectieve manier en stimuleert de celvernieuwing door de niet-agressieve formule met ureum & propyleen. Na het sprayen kun je het eelt wegvijlen met een voetvijl en daarna de voeten afspoelen.

Beauty Bag Promo
Callus Off 190 ml

Callus Off 190 ml

Beauty Bag Promo
Callus Off Navulling 1000 ml

Callus Off Navulling 1000 ml

Sterilizable Foot File

Sterilizable Foot File

Clinifile for Feet

Clinifile for Feet

Tijd voor SPA

Tijd om te ontspannen. Het meest plezierige deel van de salon pedicure is de massage. Een massage bevordert de bloedsomloop en helpt de spanning in de kuiten en voeten te verlichten.

We beginnen de luxe SPA met een Sugar Scrub om dode huidcellen te verwijderen: werk op een droge huid voor een intens effect of op een natte huid voor een zachter effect. Daarna is het tijd om te masseren met het Vitaminemasker of de Massagebalsem. Masseer de voeten met vochtige handen, zodat de gelstructuur verandert in een perfect gladde massagebalsem.

Tip: Welke massagetechniek je ook gebruikt, veeg altijd naar het hart toe.

Beauty Bag Promo
Sugar Scrub 225 ml

Sugar Scrub 225 ml

Beauty Bag Promo
Vitamin Mask 225 ml

Vitamin Mask 225 ml

Beauty Bag Promo
Massage Balm 500 ml

Massage Balm 500 ml

Pedicure Wrapping Foil

Pedicure Wrapping Foil

De finishing touch

Sluit de pedicurebehandeling af met een Vitamin Cuticle Oil en masseer de nagelriemen zachtjes om ze diep te voeden en te hydrateren. Of wil de klant een finishing touch met een kleurtje? Dan kunt u een Longwear Nail Polish voorstellen, een semi-permanente gelapplicatie van Sopolish die tot 3 weken blijft zitten of BFLEX, onze nieuwste gelapplicatie voor een natuurlijke look die 4 weken blijft zitten.

Uw klant loopt op lucht zonder pijn en met een ontspannen gevoel!  

"Waar u ook bent, een pedicure kan een herinnering zijn dat u precies bent waar u moet zijn."

Professionele voetverzorging voor thuis

Laat je klanten nog langer genieten van jouw pedicurebehandeling, door hen kwalitatieve Foot Care producten voor thuis aan te bieden. Zo blijven hun voeten langer verzorgd tot aan de volgende afspraak. Presenteer ze in deze mooie houten display, met recto verso displaykaart en boost de verkoop in jouw salon!

NIEUW: Nourishing Foot Mask Socks

Dit diep voedende voetenmasker verzacht voeten intensief, herstelt het vochtgehalte van de huid en vermindert gebarsten hielen. De huidherstellende formule, verrijkt met olijfolie en vitamine E, zit boordevol vitaminen en antioxidanten om de huidelasticiteit te herstellen en ontstekingen te verminderen. 

Boost de verkoop van jouw voetverzorgingsproducten

De verpakking kan je als Foot Care display op je toog gebruiken.

Laat je klanten genieten van 20 minuten ‘me-time’ voor mooie, vernieuwde en gelukkige voeten. In dit filmpje tonen we je hoe je dit voetenmasker aanbrengt.

 

Beauty Bag Promo
Nourishing Foot Mask Socks 10 pcs

Nourishing Foot Mask Socks 10 pcs

Starten met ProNails Foot Care?

New
Pedicure Pack

Pedicure Pack

Bied je nog geen pedicurebehandelingen aan in je salon? Wil je hiermee starten? Ontdek dan zeker ons starterspakket!

Zo heb meteen alles in huis voor deze behandeling én om je verkoop van Foot Care producten te boosten.

Trainer Marina Van Der Donck

Over de auteur

Trainer Marina Van Der Donck

Ik heb al 30 jaar ervaring in de nagelbranche en train nagelstylistes wereldwijd binnen ProNails als International Trainer. Met mijn jarenlange ervaring ken ik ook de hele evolutie binnen de nagelbranche, deze expertise geef ik graag door aan de klanten van ProNails. Ik geef allerlei worskshops en perfectietrainingen en daarom is het belangrijk voor onze klanten om op de hoogte te zijn van de laatste trends.

Tags

  • Pedicure
naarboven
Cookies

This website uses cookies to track your behavior and to improve your experience on the site.