• Voor Beauty Professionals
  • Besteld voor 12u00, zelfde dag verzonden
  • Gratis levering boven 150 euro
  • Veilig betalen

6 november 2023 in New Collection

5 min leestijd

Cosmic Cat Eye Gels

Dompel jezelf onder in de kosmische allure van onze Cat Eye Collectie! Voortbouwend op de betoverende kosmische glam look van de Beyond Beauty collectie, nodigen we je uit om nieuwe dimensies van nail art te ontdekken die gewoonweg niet van deze wereld zijn.

Ontdek de grenzeloze mogelijkheden en artistieke expressie die onze Cat Eye Collection biedt, want ze omarmt de nieuwste kosmische nail art trends. Met elke penseelstreek en elke unieke kleur moedigen we je aan om de traditionele schoonheid te overstijgen en een universum van grenzeloze creativiteit te omarmen.

Ontdek de nieuwe Cosmic Cat Eye Gel

De nieuwe galaxy manicure brengt je naar een andere dimensie. Deze collectie is echt geïnspireerd door de kosmos en zijn eindeloze mogelijkheden. Het is abstract, modern, futuristisch, met andere woorden, gewoonweg magisch. Je kunt de kosmische nagels beschrijven als de magie van eindeloos blauw, diep paars en pikzwart, gecombineerd met een zilveren, gouden of koperen metallic finish.

De New Cosmic Cat Eye Gel collectie bevat 5 verschillende kleuren en een magneet om die kosmische nagels naar een hoger niveau te tillen. Met de Liquid Aurora en Flash Diamond Topcoat uit de Beyond Beauty collectie zijn de Cat Eye Gels een geschenk uit de Melkweg! Zorg er bij het creëren van deze magische nagels voor dat je een diepe, donkere of zwarte kleur gebruikt. Het is alsof je de nachtelijke hemel op je nagels beeldhouwt.

cat eye gel nails
cat eye gel collection
cosmic gel nails

Combineer Cat Eye gel met BCOLOUR, Gellak of Sopolish

Free training
BColour Essentials - 6 pcs

BColour Essentials - 6 pcs

Gellak 1081 Noir de Noir 10 ml

Gellak 1081 Noir de Noir 10 ml

Sopolish 49 Noir de Noir 8 ml

Sopolish 49 Noir de Noir 8 ml

Creëer Nail Art Looks met Cat Eye Gel

French Cat Eye Look

french gel manicure

De Cat Eye Collection haalt inspiratie uit de diepten van het universum. De kosmische Cat Eye look vindt de klassieke Franse manicure opnieuw uit. Denk aan eindeloos blauw, diep paars en pikzwarte tinten, allemaal doorspekt met een zilveren, gouden of koperen metallic afwerking. Het is een samensmelting van mystiek en glamoureus die de weg vrijmaakt voor ware perfectie. Tip: breng voor het beste resultaat aan op een donkere of zwarte basis.

Cat Eye Stone

cat eye stone gel manicure

De Cat Eye Stone look moedigt ons aan om verder te kijken dan traditionele schoonheid en stelt je in staat om jezelf onder te dompelen in een wereld van grenzeloze creativiteit. Net zoals de planeet Jupiter bekend staat om zijn levendige en steeds veranderende atmosferische banden, bevat de Cat Eye Stone look de kleur Jupiter om een dynamisch, multidimensionaal effect op je nagels te creëren. Als je Cat Eye Jupiter Gel aanbrengt, nodig je de kosmische essentie van de planeet uit om je nagels te versieren met haar stralende en transformerende schoonheid.

Two Toned Cat Eye

two toned gel nails

The two toned cat eye look laat je zien dat je met de verschillende Cat Eye kleuren kan spelen in één design. Laat je dus niet tegenhouden om de kleuren samen te gebruiken. Hier zie je een combinatie met de kleuren Earth & Mars waardoor je een diep zwart design krijgt met immense dimensies.

Shop de producten

Tags

  • Colours
  • Nail Art
  • Manicure
  • Salon
  • Gel
naarboven
Cookies

This website uses cookies to track your behavior and to improve your experience on the site.