• Voor Beauty Professionals
  • Besteld voor 12u00, zelfde dag verzonden
  • Gratis levering boven 150 euro
  • Veilig betalen
ProNails shares 5 tips for more profit in your salon

5 min leestijd

5 tips voor meer winst in je salon

1. ZEG JA OP ALLES WAT JE SNELLER & EFFICIËNTER LAAT WERKEN

Kan jij gelnagels uitharden in 30 seconden tijd, met 5 vingers tegelijk? Zonder dat je nog hoeft te vijlen? Dan ben je goed bezig! Anders stap je beter over op het B Gel Systeem! Deze verkort de gemiddelde tijd per behandeling aanzienlijk.

Wat is het B Gel systeem en hoe zorgt dit voor deze winst?

Het B Gel systeem is een uniek innovatief professioneel gel systeem voor natuurlijke nagelversteviging of -verlenging dat niet alleen een ongezien natuurlijk dun en sterk duurzaam resultaat geeft op de nagels, maar vooral ook enorm eenvoudig en snel is om aan te brengen.

Hoe komt dit?  

De BFLEX Natural Nail Treatments en de BSTRONG Natural Nail Extensions creëer je met de BFLEX en BSTRONG gels.

All-in-one gels in een flesje die jou toelaten om je behandeling efficiënter en sneller uit te voeren

  • In minder stappen
  • Slechts 1 product nodig voor basis, bouw, kleur en glans (BFLEX) en verlenging (BSTRONG)
  • Extreem zelfegaliserende gel
  • Zonder navijlen
  • Meteen een extreme glans (geen extra gloss nodig)
  • Ideale hechting bij elk type klant en nagel 

Bovendien zijn de ProNails BFLEX en BSTRONG gels volledig vegan en zuurvrij, wat zorgt voor een aangenamere geur en beter is voor de nagel van je klant en voor jouw gezondheid!

2. DURF TE VRAGEN WAT JE WAARD BENT

Neem je vraagprijs per behandeling eens onder de loep.

Jouw werk en expertise verdient dan ook een correcte prijs. Dit lijkt eenvoudig, maar veel beauty ondernemers zetten nog vaak hun prijzen te laag, waardoor ze niet de winst behalen die ze nodig hebben om succesvol te kunnen zijn. Dus geloof in jezelf. Je prijzen moeten ook meestijgen met de stijgende levenskost. Vertrouw erop dat je klanten jouw expertise correct zullen weten te waarderen. 

Voor een BFLEX Natural Nail Treatment mag je zeker € 65 vragen. Voor BSTRONG Natural Nail Extensions € 90 voor een nieuwe set en € 65 voor een bijwerking.

3. HOU DE KOST PER BEHANDELING ZO LAAG MOGELIJK

Je productkost is procentueel gezien het allerkleinste onderdeel van je kosten.
Belangrijk hierbij is om steeds te kijken naar de totale verbruikskost per behandeling én naar de tijdswinst die de producten jou bieden, want dat bepaalt jouw winst. 

Als je veel verschillende goedkope producten gebruikt voor 1 behandeling en er zo langer over doet, ga je altijd duurder uitkomen dan wanneer je 1 innovatief all-in-one product gebruikt dat je toelaat om dubbel zo snel te werken.

Een BFLEX Natural Nail Treatment kost je slechts € 1,5 aan product. 
BSTRONG Natural Nail Extensions kosten je slechts € 1,9 aan product voor een bijwerking en € 2,65 aan product voor een nieuwe set. Tel daarbij nog de tijdswinst, die je toelaat dubbel zo snel te werken en dus dubbel zo veel te verdienen, en je hebt sowieso de goedkoopste én meest winstgevende oplossing in je salon!

4. VERKOOP HAND, NAIL & FOOT CARE BIJ ELKE BEHANDELING

Iedere dag krijg je slechts een beperkt aantal klanten over de vloer die komen voor een behandeling komen waarvan de prijs vooraf bepaald is. Maar toch kan jij bij elke klant meer verkoop realiseren door hen persoonlijk advies te geven over hoe ze met de juiste verzorgingsproducten voor thuis langer zullen kunnen genieten van het resultaat van hun manicure of pedicure.

Met de ProNails Hand, Nail & Foot Care producten bied jij jouw klanten dezelfde professionele kwaliteit voor thuis, als in het salon. Ook kent jouw klant de kwaliteit van jouw producten, zodat ze ook ideaal zijn als geschenk voor familie en vrienden.

5. KLANTENTEVREDENHEID

Een tevreden klant met nagels die perfect blijven tot aan de volgende bijwerking, komt niet alleen zeker terug, ze zal je ook aanbevelen bij anderen. Wanneer de klant te maken krijgt met lossingen, breuken, verkleuringen of andere narigheden, zal ze hiervoor willen terugkomen. In dat geval moet je haar ertussen nemen, haar nagels gratis bijwerken, waardoor je tijd verliest en je planning in de war raakt. Of in het ergste geval komt ze niet meer terug en verlies je een klant.

Wanneer je werkt met 1 professioneel systeem, dan zijn de producten en de werkmethode zo op elkaar afgestemd, dat je steeds een perfect resultaat kan garanderen voor elke klant. Neem dus geen risico’s door producten te mixen, je klantentevredenheid is immers veel meer waard!

Wil je meer weten over de tijdbesparende gels van het B GEL Systeem?

naarboven
Cookies

This website uses cookies to track your behavior and to improve your experience on the site.